About Eva

Nice to meet you!

Ik ben Eva (31) en dit is mijn kleine Beauty Bar aka my happy place.

Hoewel mijn interesse in beauty er al van kinds af aan in zat, heb ik eerst een ander pad afgelegd. Ik studeerde Sociologie en Bedrijfseconomie (UGent) en ging daarna in de bedrijfswereld werken (marktonderzoek, training & product testing).

Ondertussen volgde ik de ene beauty opleiding na de andere: make-up (bij MUD), hairstyling, schoonheidszorgen, brow specialist,... Ik startte zonder plan maar vol passie in 2016 mijn bijberoep. 

Ik ben een Ninovieter kaffeegieter maar verhuisde naar Melle en heb daar ook sinds 4 jaar mijn Beauty Bar. Alles liep op rolletjes: in het weekend maakte ik bruiden op en gaf ik workshops, in de week deed ik na de uren van mijn reguliere job afspraken voor de behandelingen.

Stilaan begon ik te beseffen dat alles rond beauty niet zomaar een interesse was en dat de combinatie van 2 jobs écht pittig was. Ik maakte in 2020 de sprong om voltijds zelfstandig te werken et voilà, here we are!

Domains of expertise

Make-up & haar: bruiden & workshops

Make-up is my very first love en al snel kwam hairstyling daar ook bij.
Hiermee startte alles en al snel rolde ik in de wedding business. Ondertussen heb ik er 5 trouwseizoenen op zitten, met trouwfeesten in het binnen- en buitenland. Ik mocht voor tal van bruiden hun look creëren en deel uitmaken van hun grote dag.
Fun fact: alles begon met het geven van make-up workshops bij me thuis aan vriendinnen van de scouts :-)

Skin care, productadvies, brows & lashes

Naarmate ik make-up en haar deed, begon het te kriebelen om ook de wenkbrauwen mooi in vorm te zetten, de wimpers een extraatje te geven of de huid goed te verzorgen. Met de juiste producten en behandelingen zorg je ervoor dat je make-up nog mooier zit en natureller oogt. Ik leerde de kneepjes van het vak zowel tijdens opleidingen als op de werkvloer (Atelier Rebul), to live your best skin life!

Shoots voor commercial, lifestyle & beauty

Shoots vind ik als team player de max, love de vibe op set! Ik heb ervaring in commercial (voor oa. Shop Lily, Ultron en Proxelli) en portraits in samenwerking met fotografen.
Ben je op zoek naar een professionele make-up artist en hairstylist voor jouw project en heb je zin om samen te werken? Stuur me een berichtje en we werken samen iets op maat uit.

Wanna know more?

"Stilstaan is achteruit gaan" blijft mijn motto, ik ben altijd wel bezig met een training of opleiding. Zo volgde ik nog de opleiding tot Esthetisch Deskundige en Cosmetische Dermatologie om me volledig te verdiepen in huidanalyse & huidverbetering.
Ook op vlak van make-up en hairstyling volg ik regelmatig trainingen, want oh dear deze wereld staat niet stil! Ik volg de nieuwe trends op de voet en pik er het beste uit, zodat we nog steeds bij die naturelle, eigen look blijven.

Nog enkele random facts:
♡ Veel liefde voor make-up en skin care
♡ Obsessie voor wenkbrauwen
♡ Food is life
♡ Getrouwd in 2017, mama sinds 2022
♡ Mascara en koffie zijn mijn morning routine
♡ Beyoncé is my Queen 

Ik kijk er alvast naar uit je te mogen ontvangen in mijn beauty studio of om samen te werken aan een project!

See you soon!
Eva

Aanbod

Bij Eva Beauty Bar kan je terecht for all things beauty: van make-up en hairstyling tot skin care, brows, lashes en workshops.
Ontdek het snel!

Volg Eva Beauty Bar op Instagram: