About the team

About Eva

Nice to meet you! Ik ben Eva (33), 'founder' van de Beauty Bar aka my happy place.

Hoewel mijn interesse in beauty er al van kinds af aan in zat, heb ik eerst een ander pad afgelegd. Ik studeerde Sociologie en Bedrijfseconomie en ging daarna in de bedrijfswereld werken.

Ondertussen volgde ik de ene beauty opleiding na de andere en startte zonder plan maar vol passie in 2016 de Beauty Bar als bijberoep. In het weekend maakte ik bruiden op en gaf ik workshops, in de week deed ik na de uren van mijn reguliere job afspraken voor de behandelingen. Stilaan begon ik te beseffen dat alles rond beauty niet zomaar een interesse was, maar een echte passie. Na vier jaar maakte ik de sprong om voluit te ondernemen, vanuit Beauty Bar 1.0 bij me thuis.
 
Sinds 2023 breidde de Beauty Bar uit naar het huidige pand én mocht ik het eerste teamlid, Shana, verwelkomen.
 
Et voilà, here we are! Klaar voor de toekomst, klaar voor nog meer plannen!
 

Domains of expertise

Make-up & haar: bruiden & workshops

Make-up is my very first love en al snel kwam hairstyling daar ook bij.
Hiermee startte alles en al snel rolde ik in de wedding business. Ondertussen heb ik er 5 trouwseizoenen op zitten, met trouwfeesten in het binnen- en buitenland. Ik mocht voor tal van bruiden hun look creëren en deel uitmaken van hun grote dag.
Fun fact: alles begon met het geven van make-up workshops bij me thuis aan vriendinnen van de scouts :-)

Skin care, productadvies, brows & lashes

Naarmate ik make-up en haar deed, begon het te kriebelen om ook de wenkbrauwen mooi in vorm te zetten, de wimpers een extraatje te geven of de huid goed te verzorgen. Met de juiste producten en behandelingen zorg je ervoor dat je make-up nog mooier zit en natureller oogt. Ik leerde de kneepjes van het vak zowel tijdens opleidingen als op de werkvloer (Atelier Rebul), to live your best skin life!

Shoots voor commercial, lifestyle & beauty

Shoots vind ik als team player de max, love de vibe op set! Ik heb ervaring in commercial (voor oa. Shop Lily, Ultron en Proxelli) en portraits in samenwerking met fotografen.
Ben je op zoek naar een professionele make-up artist en hairstylist voor jouw project en heb je zin om samen te werken? Stuur me een berichtje en we werken samen iets op maat uit.

Wanna know more?

"Stilstaan is achteruit gaan" blijft mijn motto, ik ben altijd wel bezig met een training of opleiding. Zo volgde ik nog de opleiding tot Esthetisch Deskundige en Cosmetische Dermatologie om me volledig te verdiepen in huidanalyse & huidverbetering.
Ook op vlak van make-up en hairstyling volg ik regelmatig trainingen, want oh dear deze wereld staat niet stil! Ik volg de nieuwe trends op de voet en pik er het beste uit, zodat we nog steeds bij die naturelle, eigen look blijven.

Nog enkele random facts:
♡ Veel liefde voor make-up en skin care
♡ Obsessie voor wenkbrauwen
♡ Food is life
♡ Getrouwd in 2017, mama van Cézanne sinds 2022
♡ Mascara en koffie zijn mijn morning routine
♡ Beyoncé is my Queen 

About Shana

Shana (30 jaar) is sinds december 2023 het eerste teamlid van de Beauty Bar en nu al een vaste waarde.
 
Als jong meisje experimenteerde ze al met home-made maskertjes en zette haar twee zussen in als proefkonijn voor al haar beauty experimenten. Shana volgde een opleiding schoonheidszorgen, maar ze heeft ook een achtergrond in de zorg. Mensen in de watten leggen is haar roeping!
 
Tijdens een bijkomende opleiding visagie leerden Shana en Eva elkaar kennen. Een gedeelde passie voor make-up was meteen de basis voor een eerst klik!
 
Shana is super blij dat ze nu elke dag kan doen waar haar passie ligt en dat zie je. Ze verwelkomt je met een grote glimlach en werkt een behandeling tot in de puntjes af. Bij Shana kom je tot rust en ga je volledig ontspannen buiten!
 
 
♡ Highschool sweethearts met Jonathan 
♡ Mama van 2 zoontjes: Basil (2019) en Gabriel (2022)
 

Aanbod

Bij Eva Beauty Bar kan je terecht for all things beauty: van make-up en hairstyling tot skin care, brows, lashes en workshops.
Ontdek het snel!

Volg Eva Beauty Bar op Instagram: