Destination Wedding

Destination weddings & elopments

Trouwen in het buitenland, wat een droom! Het is zo'n speciale manier van trouwen: het beste van een trouwfeest, gecombineerd met de mooiste reis. Trouwen in het buitenland is zoveel meer dan 'het buitenland'-gedeelte. Het is de sfeer, de warmte, het samenzijn, het ritme van samen opstaan en gaan slapen, omringd zijn door je vrienden en familie.

Trouwen in het buitenland brengt vaak een hele organisatie met zich mee (ik weet waarover ik spreek :-D), en zeker om vanop een afstand alles te regelen. Een hair & make up artist zoeken die bij jouw stijl en persoonlijkheid past is sowieso niet altijd gemakkelijk, maar voor een trouw in het buitenland kan het nog een extra uitdaging zijn. 

Heb je geen zin in de stress van het zoeken naar een lokale hair & make up artist, then I'm your girl! 

Ik trouwde zelf ook in het buitenland, maar mocht als make up artist ook al bij enkele buitenlandse trouwen werken. Ik reis héél graag en sta de hele journey met mijn make-up en tools klaar voor je, om ervoor te zorgen dat je je op je allerbest voelt.

Wat kan je verwachten?

Ik doe dit enorm graag omdat dit volledig aansluit bij mijn manier van werken: op een persoonlijke en gemoedelijke manier, waarbij ik jou als bruid graag bij sta met raad en daad en geen enkele touch-up me teveel is.
 
Wat mag je verder nog verwachten?
- Je hebt een proefmoment op voorhand in België, hier in de studio. Hierdoor heb je de kans om alles al eens uit te testen, zonder dat je extra naar het buitenland moet.
- Ik ben heel flexibel qua vervoer en logement en pas me aan naar wat het beste uitkomt qua luchthaven, type vlucht etc. Ik zoek uit wat de beste manier van reizen is, daar hoef jij je niet mee bezig te houden.
- Ik maak met plezier zoveel personen als gewenst op voor de dag(en) dat ik ter plaatse ben, zodanig dat jij en jouw suite zoveel mogelijk aan me hebben en je value-for-money maximaal is.
- I'm prepared for the unexpected. Punctueel is my middle name, zodat alles smooth gaat en jij je geen zorgen moeten maken dat ik mijn vlucht mis :-)
- Ik heb een make-up & hair kit met de beste producten, om je er in warmere, vochtige (en koudere!) klimaten nog steeds flawless te kunnen laten uitzien. Zo zijn jouw hair & make-up aangepast aan de weersomstandigheden ter plaatse.
- Geen beperkingen wat betreft bestemmingen, I follow you!
 

Laurien, 2019, Italie

"Eva zorgde er voor dat ik op mijn trouwdag straalde en ik voelde me zo een mooie bruid. Professioneel, vriendelijk en betrokken met de bruid en bruidsmeisjes, zo kan ik haar omschrijven maar zeker ook boordevol talent. Ze voelt helemaal aan wat je wil van make up en kapsel. Ik kan mij echt geen betere make up artieste voorstellen om aan je zijde te hebben tijdens zo een speciale dag!"

Loes, 2021, Italie

"Eva heeft mijn haar en make-up voor mijn trouw gedaan, en voelde heel goed aan wat ik wilde (en niet wilde). Het resultaat was prachtig! En niet onbelangrijk: Eva zorgt dat je volledig ontspannen in de stoel zit en maakt er een echt relax-momentje van. 100% aan te raden!"

Astrid, 2021, Luxemburg

"Onze huwelijksdag is beter verlopen dan we het ons zelf konden voorstellen en heel veel hiervan is te danken aan jullie prachtig werk. Ik heb voor elk van jullie meerdere complimenten ontvangen van de gasten: iedereen was in de wolken met wat jullie neergezet hebben.
Bij deze willen we jullie dan nog eens specifiek bedanken voor wat jullie voor ons gedaan hebben die dag. Het was top!"

Manier van werken

♥ We ontmoeten elkaar op voorhand (hetzij in real life, hetzij online) zodat we elkaar beter leren kennen en kunnen zien of we samen dit buitenlandse avontuur kunnen aangaan. 

♥ Ik maak een offerte op zodat je van alles een overzicht heb en we plannen je proefmoment in.

♥ Voor destination weddings zorg ik meestal dat ik de dag ervoor, in de avond, op locatie ben, of vroeger indien je dat zou wensen. Ik reis meestal de dag na de trouw terug maar ik kan langer blijven, afhankelijk van je wensen of praktische regelingen, zoals vervoer met andere leveranciers.

 

Upcoming destination weddings

  • 24-25 juni 2022, Nederland
  • 8-9 juli 2022, Frankrijk
  • 22-24 juli 2022, Frankrijk 

Ja, ik wil Eva boeken!

Is Eva de match made in heaven voor jouw destination wedding?
Vul snel het contactformulier in!

Volg Eva Beauty Bar op Instagram: