Way of working

Proefmoment

Ik vind het enorm belangrijk dat je je goed voelt bij je uiteindelijke bruids-make-up en kapsel. Daarom spreken we op voorhand af voor een proefmoment.

Tijdens dit proefmoment neem ik graag de tijd om dieper in te gaan op jouw wensen en werken we een volledige make-up en kapsel uit, zodat je weet waaraan je je de dag zelf kan verwachten.

Ik hou alle details van jouw look bij, met foto’s en een persoonlijke fiche, waardoor het op de trouwdag vlot verloopt. Daarnaast bespreken we ook de planning van de dag en leggen we een begin uur vast.

PRAKTISCH:

Het proefmoment gaat gewoonlijk enkele maanden tot weken voor de trouwdag door en duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. (Voor bruidsmake-up en kapsel werk ik altijd met een proefmoment. Voor suite is dit mogelijk, maar niet noodzakelijk.)

Er worden geen proefmoment gepland tijdens het weekend (vr-za-zo), aangezien deze tijd gereserveerd is om bruiden te laten stralen op hun grote dag.

Het proefmoment gaat in de Beauty Bar in Melle door.

Ter voorbereiding vraag ik je om me de volgende zaken door te sturen:

  • Foto’s van kapsels en make-up die je aanspreken
  • Foto van je trouwkleed
  • Eventueel een moodboard van de stijl van de trouw

Tips

♥ Je mag zonder make-up op naar het proefmoment komen en je haar mag je de avond ervoor wassen.
♥ Het kan handig zijn om een wit kleedje of bovenstuk te dragen (als je trouwjurk ook wit is).
♥ Het is super leuk om je try-out te doen vlak voor je je kleedje nog eens gaat passen, zo heb je al een beeld van jouw volledige look voor je mooie dag.

Trouwdag

Op de trouwdag zelf kom ik gewoonlijk met al mijn spulletjes aan huis zodat je geen tijd verliest en je je vlot kan klaarmaken. Kwestie van de dag relaxed te starten!

Ik werk volgens de afgesproken timing en zorg ervoor dat jij (en de suite) klaar staat voor de belangrijke dag. Om vlot en professioneel te werk te kunnen gaan, is het gemakkelijk dat:

  • Er een lichtrijke ruimte (liefst daglicht) is, voorzien van een (tafel om mijn spulletjes op te zetten en een stopcontact(en)/verlengkabel voor de haartools
  • Deze ruimte rustig en eventueel afgezonderd (zeker indien er zich familie verzamelt en aanwezig is huis)
  • Er een spiegel voorzien is, zodat je kan meevolgen of snel het eindresultaat kan checken
  • Je de haarspeldjes en eventuele haardonut van bij de proef bijhoudt en klaar legt (indien het kapsel vaster moet gezet worden dan bij de proef, kan ik dit beter inschatten adhv het aantal gebruikte haarspeldjes).

Nadat ik je make-up en kapsel verzorgd heb, kan ik eventueel assisteren met het aantrekken van je jurk en accessoires. Ik kijk of er nog een touch up nodig is en vertrek pas wanneer je er op en top klaar voor bent.

Volg Eva Beauty Bar op Instagram: