Make-up Bar

Elke make-up look wordt bij Eva Beauty Bar gecreëerd met de professionele producten van Make-up Designory (MUD). De producten bevatten zeer veel pigment, wat ervoor zorgt dat je weinig product nodig hebt om een naturelle make-up te creëren (less is more!). De MUD producten zijn parfumvrij en daardoor zeer huidvriendelijk en geschikt voor een gevoelige huid. Je kan de make-up producten van MUD ook in de Beauty Bar verkrijgen.

Beauty Make-up

Een naturelle make-up, zonder hevige contouring of zware oogmake-up. We focussen op je beste features en zorgen voor een frisse
en subtiele look. Hiermee kom je gegarandeerd fresh & glowy voor de dag!

Full Monty Make-up

In for that little extra? Dit is een iets opvallendere look, inclusief contouring, shaped brows, eyeliner, mooie lippenstift... Of ga full glam met valse wimpertjes. In alle geval, een make-up look met alles erop en eraan! 

Make-up workshop


Jouw make-up moment! Het maakt niet uit hoeveel ervaring je op voorhand hebt, tijdens een make-up workshop leer je jezelf stap voor stap opmaken. Het thema van de workshop is in samenspraak te bepalen. Een make-up workshop gaat door in de Beauty Bar en alles wordt voor jou voorzien: producten, tools en schrijfgerief. Een workshop kan je alleen of in groep (max. 4 personen) volgen. 

Bruids make-up


Je trouwdag is de mooiste dag van je leven en een dag waaraan je met veel plezier zal terugdenken.
Ik zorg ervoor dat het ook jouw mooiste moment wordt en creëer de bruidslook van je dromen
Een goede bruidsmake-up benadrukt jouw persoonlijkheid en matcht met je stijl.
Kortom, je bekomt de beste versie van jezelf!
Ik zorg dat je de look bekomt die je zocht.

Prijslijst

Meteen enthousiast na het ontdekken van het aanbod?
Boek dan snel je afspraak of neem een kijkje naar de prijslijst.

Volg Eva Beauty Bar op Instagram: