Skin Bar

Voor elke skin treatment wordt er gewerkt met de natuurlijke producten van Body & Bess en Atelier Rebul, die telkens afgestemd worden op je huidtype. 

Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen. Het doel is de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen. Bij Body&Bess worden geen parabenen toegevoegd en zijn alle producten volledig dierproefvrij.

Dermaplaning


Dermaplaning is een manuele behandeling waarbij dode huidcellen en donshaartjes verwijderd worden door middel van een steriel, voor dermaplaning ontworpen mesje.

Dermaplaning heeft véél voordelen: verwijdert dode huidcellen en donsharen, verfijnt fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels, verheldert oppervlakkige pigmentvlekken en bevordert de aanmaak van collegeen en elastine. Daarnaast zal je merken dat je producten (serums, crèmes) beter opgenomen worden. De huid ziet er gladder uit, waardoor make-up beter hecht en mooier op de huid zit. Kortom, een frisse en gladde huid!

De behandeling is pijnloos en veilig. En geen stress, donsharen zullen niet donkerder of in dikke stoppels terug groeien! Dermaplaning heeft geen invloed op de groei van de donsharen in de haarfollikels, waardoor de structuur van de haren niet kan veranderen.

Tip: dermaplaning geeft een fantastisch resultaat in combinatie met hydrabrasie!

Hydrabrasie facial treatment


Hydrabrasie is een gespecialiseerde techniek om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren. Dankzij de lichte vacuüm zuiging en de diamantkorrels worden dode huidcellen verwijderd, zwarte puntjes en verstopte poriën worden geledigd. Hierna wordt de huid krachtig gehydrateert en glad gemaakt, zodat je een mooie glow bekomt.

Het is een ontspannende, pijnloze behandeling. Een lichte roodheid kan optreden, afhankelijk van de kracht van de procedure, maar deze verdwijnt na max. 24 uur.

Na de behandeling heb je een gezonde, frissere en gladdere huid. Je zal merken dat je producten thuis veel beter opgenomen worden (dringen 4 tot 5 keer makkelijker in de huid!)

Ideaal voor: onzuivere huid (zwarte puntjes, verstopte poriën), vale huid, lijntjes en rimpeltjes, dehydratie, pigmentvlekjes en huid beschadigd door de zon of als voorbereiding op je wedding day!

Purifying treatment - fruitzuurpeeling

 

Specifieke verzorging met fruitzuurpeeling, ideaal voor de huid met onzuiverheden, overtollig talg, littekens, oneffenheden en hyperpigmentatie. 

Een fruitzuurpeeling (AHA) is een volledig natuurlijke peeling, die een exfoliërende werking heeft (= dode huidcellen losmaken en verwijderen). Het zorgt voor een zeer zuiverende behandeling, met een gladde en frisse uitstraling van de huid als resultaat. Bij herhaaldelijk gebruik worden oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar. 

De verzorging bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, fruitzuurpeeling, verwijderen van onzuiverheden (zwarte puntjes en gerstkorrels), serum, masker en een dagverzorging. Geen epilatie of gezichtsmassage inbegrepen.

Experience treatment

 

Deze uitgebreide verzorging biedt een optimale mix tussen ontspanning en zorg voor je huid. 
De verzorging bestaat uit een verwelkomingsmassage, reiniging, dieptereiniging, peeling, epilatie van de wenkbrauwen en/of bovenlip, verwijderen van onzuiverheden (zwarte puntjes en gerstkorrels), serum, uitgebreide massage van het gelaat, schouders en nek, masker en een dagverzorging.

(vetgedrukte = verschil met discovery treatment)

Discovery Treatment


Basis gelaatsverzorging (zonder massage of epilatie), bestaande uit: reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden (zwarte puntjes en gerstkorrels), serum, masker en dagverzorging. Ideaal om kennis te maken met de producten of als je beperkt bent in tijd.

Prijslijst

Meteen enthousiast na het ontdekken van het aanbod?
Boek dan snel je afspraak of neem een kijkje naar de prijslijst.

Volg Eva Beauty Bar op Instagram: