Skin Bar

Voor elke skin treatment wordt er gewerkt met de natuurlijke producten van Body & Bess en Atelier Rebul, die telkens afgestemd worden op je huidtype. 

Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen. Het doel is de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen. Bij Body&Bess worden geen parabenen toegevoegd en zijn alle producten volledig dierproefvrij.

De filosofie van Atelier Rebul is gebaseerd op het essentieel verband tussen natuur en farmacologie en hun grote kennis van kruidenextracten. De producten van Atelier Rebul bevatten bovendien geen chemicaliën zoals parabenen, minerale olie en ftalaat

Discovery Treatment


Basis gelaatsverzorging (zonder massage of epilatie), bestaande uit: reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden (zwarte puntjes en gerstkorrels), serum, masker en dagverzorging. Ideaal om kennis te maken met de producten of als je beperkt bent in tijd.

Purifying treatment - fruitzuurpeeling

 

Specifieke verzorging met fruitzuurpeeling, ideaal voor de huid met onzuiverheden, overtollig talg, littekens, oneffenheden en hyperpigmentatie. 

Een fruitzuurpeeling (AHA) is een volledig natuurlijke peeling, die een exfoliërende werking heeft (= dode huidcellen losmaken en verwijderen). Het zorgt voor een zeer zuiverende behandeling, met een gladde en frisse uitstraling van de huid als resultaat. Bij herhaaldelijk gebruik worden oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar. 

De verzorging bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, fruitzuurpeeling, verwijderen van onzuiverheden (zwarte puntjes en gerstkorrels), serum, masker en een dagverzorging. Geen epilatie of gezichtsmassage inbegrepen.

Experience treatment

 

Deze uitgebreide verzorging biedt een optimale mix tussen ontspanning en zorg voor je huid. 
De verzorging bestaat uit een verwelkomingsmassage, reiniging, dieptereiniging, peeling, epilatie van de wenkbrauwen en/of bovenlip, verwijderen van onzuiverheden (zwarte puntjes en gerstkorrels), serum, uitgebreide massage van het gelaat, schouders en nek, masker en een dagverzorging.

(vetgedrukte = verschil met discovery treatment)

Skin talk

Zin om je huid thuis wat te pamperen maar weet je niet waar te beginnen of welke producten bij jouw huid passen? Tijdens een skin talk krijg je one-on-one skin care advies, online (via Skype, Messenger,...) of in de Beauty Bar. We bespreken je huidconditie en doen een korte huidanalyse. Ik stel je een op maat gemaakt skin care routine op en bezorg je achteraf een ingevuld persoonlijk schema. 

Prijslijst

Meteen enthousiast na het ontdekken van het aanbod?
Boek dan snel je afspraak of neem een kijkje naar de prijslijst.

Volg Eva Beauty Bar op Instagram: